top of page
skyline zwartwit.jpg
Logo NVVD Doorzichtig.png

Stichting Nationale Vastgoedvrouwen

Financiële onafhankelijkheid voor iedere vrouw in Nederland 

Samen kunnen we bloeien, onze dromen verwezenlijken en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

girl-690327_960_720-684x550.jpg

Stichting Nationale Vastgoedvrouwen

Naast het streven naar financiële onafhankelijkheid voor alle vrouwen, willen wij een maatschappelijke bijdrage leveren.

Dit jaar wil Stichting Nationale Vastgoedvrouwen, samen met deelnemers, partners, sponsoren en donateurs zich verbinden aan twee goede doelen, die overeenkomen met onze missie: Neos Crisisopvang en Stichting Het Vergeten Kind. Hiermee helpen we vrouwen en kinderen die in een crisissituatie zijn gekomen. Wij, als Stichting, gaan er persoonlijk voor zorgen dat de benodigdheden van deze twee doelen met het opgehaalde sponsorbedrag gemaximaliseerd worden met behulp van geld en diensten. Houd onze website en social media pagina's in de gaten, ook na het event, voor updates over de goede doelen!

Wilt u samen met ons dit goede doel steunen?

Myranda van Leeuwen
Foto wioletta Bewerkt recht.jpg

Wioletta Medalion 

Oprichter 

  • LinkedIn

“In het leven gaat het om wat je doet en de impact die je maakt” 

Wioletta Medalion, Pools, sinds 2007 wonend in Nederland is zakenvrouw, ondernemer, eigenaar van Medalion Real Estate B.V. en een initiatiefnemer van Nationaal Vastgoed Vrouwendag in Nederland.

Wioletta heeft 16 jaar internationale ervaring bij een van de grootste HeathTech-bedrijven, op het gebied van bedrijfstransformatie, programmamanagement, strategische inkoop en operaties.

 

Ze is een self-made vastgoedinvesteerder, die door hard werk en vastberadenheid financiële vrijheid opbouwt en anderen wil inspireren om hun droomleven te creëren.

 

Ze is gespecialiseerd in vastgoedrenovaties en woningtransformaties met een hoge impact. Haar projecten kenmerken een hoogwaardige, moderne afwerking met energiezuinige oplossingen. Ze gelooft in mensen en de kracht van samenwerking. Ze weet hoe ze mensen, bedrijven, technologieën, innovatie kan verbinden om een grotere impact te creëren voor de maatschappij.

 

Lisa Stout

Mede-oprichter

  • LinkedIn

“Kwaliteit leveren en impact creëren is een lange termijn investering” 

Lisa Stout, ondernemer, vastgoedinvesteerder met passie voor architectuur, woonachtig in Son en Breugel.

Ze is een persoon met een visie en steekt de handen graag uit de mouwen. Ze is gedreven in het zoeken naar mogelijkheden om stedelijk weefsel te verbeteren.

Dit door woningen te verduurzamen met het oog op samenhang van de gemeenschap en het opbouwen van sterke relaties onderling.

Door de jaren heen heeft ze ondervonden dat de gebeurtenissen die een persoon overkomen, niet gelijk staan aan wat jou als persoon definieert.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

foto lisa bewerkt4.jpg
ProfielfotoLI.jpg

Myranda van Leeuwen 

Mede-oprichter

  • LinkedIn

“Be the change you wish to see in the world” 

Mahatma Gandhi

Myranda van Leeuwen woont met haar partner en dochter in Amsterdam, bezit zes verhuurpanden in Nederland en is gestart met haar oriëntatie om in de UK te investeren.

 

Na de Hogere Hotelschool werkte ze als zelfstandige in de financiële dienstverlening en hospitality branche. Na twintig jaar (hard) werken is ze al jaren financieel vrij door vastgoed en helpt ze anderen dit ook te worden met investeringen in vastgoed.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze streeft mede hierom ernaar om het besef bij anderen te versterken dat wie jij bent verbonden is aan waar jij voor staat en wat jij beslist om te doen.  

 

“Mijn visie is met een grote groep investeerders, beginnend en ervaren, vastgoedtransformaties te verwezenlijken die een verschil gaan maken voor de maatschappij. De kracht komt van binnen en samen kunnen we dit mogelijk maken.”

Nadine Mathys 

Mede-oprichter

  • LinkedIn

Nadine Mathys is Belgisch en woont sinds het jaar 2000 in Nederland.

 

Nadine is sinds 1998 begonnen met het investeren in Belgisch vastgoed. Na verloop van jaren is ze verder gaan investeren in Belgisch en Nederlands vastgoed voor de verhuur.

 

Sinds 2013 is ze bezig met persoonlijke ontwikkeling omdat er in korte tijd heftige life events plaats vonden in haar leven. Ze heeft een levensloop geschreven en meerdere coachingstrajecten gevolgd. De zware rugzak moest dringend geleegd worden. Inmiddels is ze NLP gecertificeerd coach.

 

IMG_5755 (2).JPG

“Vastgoed voorziet in een primaire behoefte, is een dynamische manier van beleggen en geeft mij naast vrijheid ook veel voldoening.

 

Op het Nationale Vastgoedvrouwendag event wil ik deelnemers in beweging brengen en laten zien welke (financiële) mogelijkheden zij hebben om te starten of door te gaan in het vastgoed”.

 

 

 

Ze heeft op dit moment een eigen bedrijf, Vast Goed REAL Estate genaamd, waarbij ze vastgoedcoaching, advies en educatie geeft aan vastgoedinvesteerders.

 

Ze gunt iedereen een financieel zeker, vrij en onafhankelijk leven waarbij je als middel vastgoed kan gebruiken om je leven in te vullen zoals jij dat wilt. Met de nationale vastgoedvrouwendag event wil zij vrouwen inspireren om financieel zelfstandig en onafhankelijk door het leven te stappen.

Dit realiseer je door het maken van de juiste keuzes en je te omringen met de juiste mensen. Door vertrouwen te hebben in jezelf want alles zit al in je! Ja, ook in jou!  

www.vastgoedrealestate.nl 

“The 3 C's of life: Choices, Chances and Changes. You must make a choice to take a chance or your life will never change." -  thinkpositive.com

Caroline de Waard (3 van 5).jpg

Caroline de Waard

Mede-oprichter

  • LinkedIn

"With compassion in our heart, every thought, word and deed can create miracles"

- Dalai Lama

Caroline de Waard, oprichter van Property Network Events Netherlands (2017), investeert in tot nu toe voornamelijk de UK en adviseert en helpt anderen daarmee. Zij is momenteel bezig met vastgoed investeren op een manier die bijdraagt aan een oplossing voor de problemen op de woningmarkt in Nederland. Haar motto is win/win/win.  

Na het overlijden van haar partner op jonge leeftijd en het later moeten dealen met een chronische ziekte heeft zij ondervonden hoe ontzettend belangrijk het is om passief rendement te creëren, alleen al om tegenslagen op te vangen. Daartoe nam zij deel aan de Financial Freedom University van Ann Wilson. Zij is intensief opgeleid in Engeland en heeft daar een uitgebreid netwerk.

 

Met de Nationale Vastgoed Vrouwendag wil zij vrouwen inspireren om werk te maken van hun financiële onafhankelijkheid, zodat zij echt hun leven vorm kunnen geven op een manier waar zij gelukkig van worden. 

Daarnaast ziet zij dat het oude economische systeem op heel veel gebieden vastloopt. Er is ver­andering nodig, en ze gelooft dat dat vanuit de vrouwen moet gaan komen. We kunnen samen het verschil maken en wonderen verrichten, want het geheel is altijd meer dan de som der delen. En als we anderen helpen te bloeien, bloeien we zelf ook. Omdat alles onderling is verbonden! 

  • LinkedIn

Ik heb me gefocust op het middensegment en heb in de loop der jaren in Colombia veel gekocht, verkocht en gebouwd, ook op afstand, altijd met mijn eigen middelen. Nu ben ik bezig ook via JV en met OPM in Nederland te investeren.

 

In Nederland ben ik nu al jaren bezig met mijn bedrijf Rentals For Expats, dat woningen van particuliere beleggers beheert en verhuurt aan buitenlanders die hier komen werken/studeren voor de lange termijn, of aan toeristen.

 

Met mijn bedrijf “Spain Real Estate” ben ik de Real Estate personal shopper voor nederlanders die een woning aan zee in Spanje willen kopen.

 

Samen met mijn business partner Lucia Allende, geven we ook coaching aan Spaans sprekende vrouwen die niet weten hoe ze met vastgoed kunnen starten. 

Als Latina weet ik dat veel vrouwen in mijn cultuur in een toxic relatie blijven omdat ze geen eigen inkomen hebben. "Vastgoed is de exit naar een vrijheid en een betere leven die jij zelf gaat bepalen."

Vastgoed is alles voor mij. Het heeft mijn leven gered, als alleenstaande ouder kan ik het makkelijk combineren met de opvoeding van mijn dochters, ik ben vrij, en het heeft me mijn zelfvertrouwen en onafhankelijkheid terug gegeven. Ik kan (en moet) best best veel reizen. 

Ik wil andere vrouwen inspireren om in vastgoed te gaan investeren en hiermee hun financiële onafhankelijkheid te krijgen. Alles wat jou overkomt is je verleden en alleen jij zelf kan dat in het heden veranderen. Het is maar je mindset en je wil, om je leven en lifestyle zelf te bepalen.

 

Schermafbeelding 2020-10-24 om 18.45.57.

Natalia Mora Zapata

Mede-oprichter

“Het creëren van je financiële toekomst in het heden is je verantwoordelijkheid”

Geboren in Colombia, en als architect opgeleid in Nederland. Ik ben een serial entrepreneur maar alles heeft met vastgoed te maken.

 

Vanaf mijn eerste jaar in de architectuur-opleiding begon ik met mijn klusbedrijfje kleine renovaties te doen voor particulieren en dat werd een aannemersbedrijf terwijl ik nog aan het studeren was.

Door mijn scheiding van de vader van mijn 4 dochters, na huiselijk geweld (fysiek en psychologisch), begon ik in Colombia in het geheim in vastgoed te investeren.

 

Wioletta Medalion
Lisa Stout
Nadine Mathys
Caroline de Waard
Natalia Mora
bottom of page